Henry

Hozzászólások száma: 3 Join date: 2010. May. 27.
 | Téma: Re: Henry, Ampelio fia Pént. Máj. 28, 2010 12:07 pm | |
| |
|
Őrző Admin

Hozzászólások száma: 49 Join date: 2010. May. 24.
 | Téma: Re: Henry, Ampelio fia Pént. Máj. 28, 2010 12:01 pm | |
| Az előtörténeted nagyon tetszett. Természetesen el vagy fogadva. Kellemes időtöltést! |
|
Henry

Hozzászólások száma: 3 Join date: 2010. May. 27.
 | Téma: Henry, Ampelio fia Csüt. Máj. 27, 2010 7:32 pm | |
| TELJES NÉV: Henry, Ampelio fia BECENÉV: nincs, legalábbis eddig nem becéztek FAJ: Vámpír NEME: Férfi FOGLALKOZÁS: nem mindegy az? KOR: 225 SZÜLETÉS IDEJE: 1450, júniusában SZÜLETÉS HELYE: Anglia ÁTVÁLTOZÁS IDŐPONTJA: 1475. Család:APA: Ampelio, volt harcos ANYA: Anna, kiválasztott TESTVÉREK: Nincs EGYÉB: Nincs FÉL/PARANCSOLÓ/ PÁR: Nincs... MAGASSÁG ÉS TESTALKAT: 198 cm, széles vállak. Meglehetősen izmos, igazi harcos testfelépítés. SÚLY: 116 kg HAJ: Rövid, szőke SZEMSZÍN: Barna. ÖLTÖZET: Többnyire a sportos cuccokat kedvelem, de ha olyan alkalom van elviselem az elegáns ruhadarabokat is. Munkámhoz kényelmes az öltözékem, illetve azokat részesítem előnybe, melyben több fegyvert is magamnál tudok hordani. KÜLÖNLEGES ISMERTETŐ JEGY/JEGYEK: Nincs. FEGYVEREK: Két tőr, és néhány dobócsillag. KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Nincs JELLEM: Elég hangulat ember vagyok. Minden akkor dől el mikor felkelek. Ha bal lábbal kelek akkor lőttek az egész napomnak és irtó bunkó vagyok. Máskülönben teljesen normális is tudok lenni. Bár ha valaki már első ránézésre nem tetszik azt ki is mondom. EZT SZERETEM...: Szeretem ha valaki szembenéz a félelmeivel, illetve ha céltudatos. Ezeket a tulajdonságokat nagyon sokra értékelem. Ezeken kívül csirke imádó vagyok. Jöhet minden mennyiségben. EZT UTÁLOM...: Gyűlölöm a hazugságot és a kicsinyességet. Nem bírom elviselni azokat a embereket, akik el vannak telve magukkal. ÉLETRAJZ:1450-ben születtem London külvárosában. Édesanyám születésemkor meghalt így apám gondjaira bíztak, aki nem éppen kedvességéről és apai szeretetéről lett híres. Legalábbis számomra nem. Más egész kiskoromtól kezdve nagyon keményen fogott és már kicsiként harcot tanultam. Ha valamit nem éppen úgy csináltam, ahogy azt apám elgondolta akkor előfordult, hogy kaptam párat, ennek köszönhetem, hogy jól bírom az ütéseket és rúgásokat. Biztos voltam mindig is benne hogy neki is van szíve csak éppen ezt felém nem tudta kimutatni. Sok mindenben eltértem a harcosoktól ott volt például a hobbim. Ha valakinek megemlítettem hogy rajzolok azonnal kiröhögött, de amikor hozzá tettem, hogy majdnem meztelen nőket rajzolok akkor viszont már őrültnek is hittek. Vagy csak a felfogásuk túl visszamaradott. Sok nőt lerajzoltam már, mindig másképp ennek ellenére soha nem mondhatnám hogy annyi nőm lett volna. Nem feküdtem le azokkal akiket lerajzoltam, még akkor sem ha önként felajánlkoztak nekem. E téren mindig is kicsit távolságtartó voltam inni sem hagytam soha hogy igyon belőlem bárki is. Apám se nagyon tolerálta tőlem a hobbim és hogy nem éppen harcosként viselkedem. Volt pár füzet, ami a tűzben végezte gyújtósnak. Ennek ellenére nem álltam ezzel le. Végül már meguntam apám állandó pesztrálását és otthagytam őt. Elkezdtem harcosként viselkedni és alantasok, vérszopók után vadászni. Így jutottam Caldwellbe is. Szerencsémre összefutottam pár testvérrel. Azóta nekik segítek. Igaz a magam módján harcolok, ami olykor nem a legfinomabb és egyszerűbb módszer. Egyenlőre itt állapodtam meg és remélem végre nem kell tovább mennem. Idejét érzem annak hogy végre találjak valakit és megállapodjak. Gyerekeket egyenlőre viszont nem akarok, de mindez még a jövő zenéje, egyenlőre elég nekem annyi hogy az éjszakáimat kitőlti az alantas és vérszopó vadászat. KÉPEK RÓLAM..: |
|